Shoppa skönhetsprodukter online

Shoppa skönhetsprodukter onlineMarknaden för skönhetsprodukter är större än den någonsin varit, och det finns något för varje kön, hudfärg och hårstil. Med nya vetenskapliga metoder kan varor tas fram som ger bättre resultat och större möjligheter för företagen, och för att få rätt produkt till rätt användare används internet i allt större utsträckning.

Självklart är nätshopping av skönhetsprodukter minst lika lönsamt för dig som kund som för företagen. De flesta fysiska butiker kan bara ha ett begränsat utbud av varor, och dyr lokalhyra kan innebära höga priser. Om du istället shoppar online får du välja ur enorma utbud och kan klicka hem produkter som kanske inte har nått de fysiska butikerna än. Du ser direkt vilka produkter som finns i lager, och genom att läsa andras recensioner kan du få en opartisk bild av hur bra produkten är, i stället för att komma hem med något som expediten lovordade, men som får dig att se ut som ett troll. Oavsett om du är ute efter allmänna kroppsvårdsprodukter eller mer specifika, ovanliga, varor, så är chanserna större att du hittar exakt vad du är ute efter om du beställer via nätet; ofta även till ett billigare pris.

Ju större utbudet är, desto mer kan du anpassa dina inköp till just din kropp och dina behov. Genom att handla online kan du läsa på om varje produkt, se vad andra har sagt om den och jämföra med den uppsjö av liknande produkter som finns att tillgå på samma och andra sidor. Dessutom kan du enkelt göra prisjämförelser, utan att behöva springa fram och tillbaka mellan olika butiker.

Nedan kan du läsa om tre av Sveriges största online-butiker med inriktning på skönhet.

Nordic Feel

Nordic Feel började som ett fåmansföretag, där lagret bestod av en bokhylla fylld av parfymer. Sedan dess har de expanderat rejält, och erbjuder nu över 15 000 olika skönhetsprodukter från 200 olika varumärken. Genom att arbeta sida vid sida med Sveriges och Europas ledande distributörer av diverse skönhetsprodukter, från nagellack till hårolja, har Nordic Feel byggt upp ett stort och brett online-sortiment.

Lyko

Samtidigt som de satsar hårt på en webbutik med över 40 000 skönhetsprodukter har Lyko 40 butiker/frisörsalonger i Sverige och Norge med ett välsorterat hårvårdssortiment. De flesta online-butiker inriktade på skönhet håller sig till sin webbshop och kanske en eller två fysiska butiker, men Lyko har en annan historia än de flesta. Frisörlärlingen Frans Lyko satt sex år som krigsfånge i koncentrationsläger, där hans yrkeskunnande räddade honom från avrättning, innan han kom till Sverige och öppnade en frisörsalong i Dalarna. Hans son gick sedan i samma fotspår, och startade redan 2003 sidan Lyko.se för att visa upp salongens produkter. Sedan dess har företaget bara vuxit, och är i dag en av Sveriges största webbutiker för skönhetsprodukter.

Beauty Planet

Beauty Planets fokus ligger på ett brett urval av internationella varumärken och bästa möjliga kundservice. Målsättningen är att produkterna ska nå kunden inom 1-2 dagar, och att eventuella frågor ska besvaras inom 24 timmar. I sortimentet finns det mesta inom doft, hudvård, hårvård och makeup, från hundratals olika varumärken.